VOICE MASSAGE™

Voice Massage™ -terapia on kuopiolaisen Leena Koskisen kehittämä hierontahoitomenetelmä.

 

Voice Massage™ -terapian tärkeimpänä tehtävänä on rentouttaa hieronnan avulla äänentuotantoon, hengitykseen, kielen liikkeisiin ja purentaan osallistuvat lihakset. Sen avulla pyritään säilyttämään lihasten toiminnallinen tasapaino koko ylävartalon alueella.

 

Voice Massage™ -terapian kehittämisen perustana on monivuotinen käytännön kokemus, asiakkailta saatu palaute ja yhteistyö eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

 

Voice Massage™ -terapian avulla vapautetaan lihakset jännitystiloista, jotka häiritsevät äänentuotonalueen tasapainoista toimintaa ja siten ehkäistään jännitystiloista aiheutuvien äänihäiriöiden syntymistä. Voice Massage™ auttaa hengityslihasten elastisuuden säilymistä sekä luisen rintakehän avautumista kokonaisvaltaisesti parantaen ryhtiä ja liikkeiden hallinnan oppimista.

 

Voice Massage™ parantaa myös astmaatikkojen ja allergikkojen hengitysfunktiota, poistaa purentalihasten toimintahäiriön aiheuttamia jännitystiloja leukojen alueella sekä ehkäisee puhallinsoittajien lihasten virhetoimintoja mm. ansatsin alueella.

  • KENELLE VOICE MASSAGE™ SOPII?

Aktiivisille toimijoille kuten ääniammattilaisille, laulajille, näyttelijöille, opettajille, lastentarhaopettajille, kanttoreille, papeille, puhallinsoittajille sekä ammatti urheilijoille

Voice massage on klassisen hieronnan ottein tehtävä hierontahoito, jonka avulla rentoutetaan äänentuottoon ja siihen läheisesti liittyvät lihakset.

 

Hoidon kohteeksi otetaan ylävartalon, rintakehän, kaulan ja kasvojen alueen lihakset.

  • MITÄ VOICE MASSAGE™ ON?